Menu

Zoek vluchten vanaf Albanië naar de Verenigde Arabische Emiraten

Verenigde Arabische Emiraten

 • Abu Dhabi
 • Algemene informatie

  Officiële taal: Arabisch
  Tijdzone: UTC +4
  Valuta: Dirham (AED)

 • Grote Sjeik Zayed-moskee

  Wist u, dat deze sneeuwwitte moskee bedekt is met marmer en 24-karaats gouden elementen? De glinsterende gevel van het gebouw, de beroemde enorme kroonluchters en het grootste handgeknoopte tapijt ter wereld zijn bezienswaardigheden die u niet mag missen!

 • Het Nationaal Aquarium Abu Dhabi

  In het National Aquarium, gelegen in Al Qana, kunt u waterdieren bewonderen. Het park heeft meer dan 46.000 waterdieren en vertegenwoordigd meer dan 300 verschillende soorten. Er zijn meer dan 60 attracties verspreid over 10 zones. Een zee-thema en de diverse natuurlijke schatten van de VAE kunt u in dit park terugvinden.

 • Louvre Abu Dhabi

  Het Louvre Abu Dhabi wordt beschouwd als één van de moderne stedelijke wonderen van de wereld. Het museum is niet zomaar een kunstmuseum. Het museum is bekroond met de belangrijke “Pritzker Prijs voor Architectuur”. De koepelstructuur van het museum is omgeven door water en lijkt boven de museumstad te zweven. Terwijl de zonnestralen door de koepel schijnen, kunt u een verhelderend spektakel bewonderen, dat "Rain of Light" wordt genoemd. Met een oppervlakte van 9.200 vierkante meter is Louvre Abu Dhabi het eerste universele museum in de Arabische wereld.

Abu Dhabi

Abu Dhabi, gelegen tussen de turkooisblauwe Arabische Golf en de zandwoestijn “Rub al Khali”, is in een korte tijd een moderne stad geworden. Abu Dhabi heeft een hoop te bieden. De vele wolkenkrabbers bieden een prachtige skyline. De minaretten van de enorme Sjeik Zayed-moskee, de gouden paleizen, de marmeren winkelcentra en de geweldige musea maken een bezoek aan Abu Dhabi buitengewoon. Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en één van ’s werelds toonaangevende toeristische bestemmingen. De metropool trekt bezoekers van over de hele wereld. Abu Dhabi is erg vernieuwend met steeds nieuwe attracties. De stad biedt veel diversiteit, gastvrijheid en daarnaast de beste stranden van de regio.

✔️ Zijn er speciale aanbiedingen voor vliegtickets naar vanaf Albanië naar de Verenigde Arabische Emiraten op eSkyTravel.be?

Op de website eSkyTravel.be uploaden we regelmatig deals en reisaanbiedingen tegen lage prijzen. Volg ons en laat u inspireren!

✔️ Kan ik tijdens het boeken van vliegtickets naar vanaf Albanië naar de Verenigde Arabische Emiraten ook mijn verzekeringen regelen?

Bij eSkyTravel.be kunt u tijdens het boeken van vliegtickets afhankelijk van uw behoeften ook verschillende soorten verzekeringen kopen. Daarmee zorgt u voor een veilige en comfortabele reis.

✔️ Als ik vliegtickets vanaf Albanië naar de Verenigde Arabische Emiraten boek, kan ik dan ook een accommodatie ter plaatse boeken?

Op eSkyTravel.be bieden wij een zoekmachine voor accommodaties aan, waardoor u uw accommodatie kunt regelen in de plaats waar u naartoe reist, zelfs al vóór de reis. De accommodatie kan onafhankelijk van het ticket worden geboekt of als onderdeel van het vlucht + hotel-pakket.

✔️ Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan vanaf Albanië naar de Verenigde Arabische Emiraten?

Bij eSkyTravel.be zorgen we ervoor dat het aanbod van vliegtickets naar vanaf Albanië naar de Verenigde Arabische Emiraten niet alleen low-cost luchtvaartmaatschappijen omvat, maar ook van luchtvaartmaatschappijen die zijn gespecialiseerd in een hogere standaard.