Menu

Low-fare en traditionele luchtvaartmaatschappijen

 • Meer dan 950 luchtvaartmaatschappijen
 • Brussels Airlines, Ryanair
 • Lufthansa, TUI fly, Wizz Air
 • De goedkoopste vluchten

Waar vliegen low-budget luchtvaartmaatschappijen naartoe?

Low-cost luchtvaartmaatschappijen zijn voor de mensen die niet veel geld willen uitgeven aan reizen en het geld dat ze besparen met deze low-cost tickets gebruiken ze liever om andere dingen te kopen.

 • Reizen is een geweldige manier om de wereld te verkennen en nieuwe ervaringen op te doen. Vluchten binnen Europa hoeven niet duur te zijn, maar er zijn een paar belangrijke dingen die je moet onthouden voordat je tickets gaat boeken. Hoe goedkoop te reizen? Tijd is het belangrijkste. Het is verstandig om vliegtickets ongeveer 2-3 maanden vóór de reis te boeken, omdat de prijzen dan relatief laag zijn. De reisdatum is ook belangrijk omdat vliegen tijdens weekdagen goedkoper is dan in het weekend. Wanneer moet je een vliegticket boeken? Statistieken tonen aan dat het beter is om vroeg in de ochtend en midden van de week een vliegticket te kopen. De reden hiervan is dat de meeste mensen vliegtickets avonds of in het weekend kopen, wat zich vertaalt in hogere ticketprijzen.

 • Hoe flexibeler we kunnen zijn met reizen, hoe groter de kans op het boeken van goedkope vluchten. De reisdatum is cruciaal. Heel vaak kan een dure verbinding 2 of 3 dagen later stukken goedkoper zijn. Een flexibele vertrekdatum is ook een uitstekende gelegenheid om te profiteren van promotie-aanbiedingen en om een last-minute vlucht te kopen. Soms verkopen luchtvaartmaatschappijen een partij tickets tegen zeer lage prijzen als er nog een aantal beschikbare plaatsen aan boord zijn. Een ander goed idee is om de sociale media-accounts van luchtvaartmaatschappijen te volgen, hun websites regelmatig te bezoeken en je te abonneren op nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van promoties of speciale kortingen voor leden van een loyaliteitsprogramma.

 • Hoe goedkope vliegtickets te kopen? Een andere manier om vliegtickets voor een aantrekkelijke prijs te verkrijgen is om de nieuwste deals van de vervoerders te vergelijken. Elke luchtvaartmaatschappij heeft zijn eigen verkoopbeleid, maar dat betekent niet dat alleen een low-cost maatschappij je voor een habbekrats kan brengen. Reguliere luchtvaartmaatschappijen hebben ook promoties en bieden enkele maanden voorafgaand aan de vertrekdatum van de vlucht tickets aan tegen lagere prijzen. Altijd vliegtickets boeken met dezelfde vervoerder is niet hetzelfde als sparen. Hoe snel aanbiedingen van veel luchtvaartmaatschappijen te vergelijken? Het is zeer handig om de eSky zoekmachine voor vluchten te gebruiken waar alle vluchtdeals op één plek worden verzameld. En last but not least nog een belangrijke tip: soms is een indirecte vlucht (bediend door verschillende vervoerders) goedkoper dan een directe vlucht

Waardering van luchtvaartmaatschappijen

  Luchtvaartmaatschappij Ticketprijzen Comfort Stiptheid Personeel Algemene waardering Aantal beoordelingen
1. Brussels Airlines Brussels Airlines (SN) 3.6 3.9 3.7 4.2 3.8 176
2. TUI fly Belgium TUI fly Belgium (TB) 3.9 4.1 4.3 4.5 4.2 51
3. Air Tahiti Nui Air Tahiti Nui (TN) 4 4 4 5 4.5 1
4. Lufthansa Lufthansa (LH) 3.6 4.1 4.1 4.5 4.1 1889
5. Delta Air Lines Delta Air Lines (DL) 3.8 3.9 4.3 4.4 4.1 485
6. United Airlines United Airlines (UA) 3.8 3.7 3.9 4.2 3.8 515
7. Wizz Air Wizz Air (W6) 3.9 3.8 4.1 4.5 4 12244
8. Ryanair Ryanair (FR) 4 3.6 4 4.3 3.9 22732
9. easyJet easyJet (U2) 3.9 3.7 3.9 4.3 3.9 3132
10. KLM KLM (KL) 3.6 4.1 4.1 4.5 4.1 566

Welke luchtvaartmaatschappijen zijn het goedkoopste?

Bij het analyseren van de kosten van vliegtickets, moet je aan meer dingen denken dan alleen de tariefprijs.

 • Reisforums en sociale mediagroepen zijn plekken waar zowel mensen die hun vliegavontuur nog moeten beginnen, als ervaren enthousiastelingen bijeenkomen. Tijdens het chatten met andere internetgebruikers kan je veel nuttige informatie inwinnen over reizen, vluchtkortingen en vliegen voor habbekrats. Soms regelen de groepsleden ook groepsreizen, wat een geweldige manier is om nieuwe vrienden te maken. Het samen boeken van vliegtickets is ook een goede keuze voor mensen die niet alleen kunnen vliegen en een metgezel op het vliegveld of in het vliegtuig nodig hebben. Ook bijvoorbeeld voor mensen die zich voorbereiden op hun eerste vlucht. Hulp en tips van ervaren reizigers zijn uiterst nuttig en kunnen de reisstress aanzienlijk verminderen.

 • Goedkope vluchten zijn ook te vinden onder het tabblad "Deals" op eSky.eu. Hier worden de nieuwste vluchtdeals naar vele delen van de wereld samen gebracht, inclusief vluchten naar of vanuit Europa. Het instellen van eSky-meldingen, wat een soort e-mailmeldingen zijn voor vliegtickets waarin we geïnteresseerd zouden kunnen zijn, kan ook erg nuttig zijn. Dit is een uitstekende oplossing voor iedereen die waarde hecht aan hun vrije tijd en niet elke dag meerdere pagina's met vluchten wil opzoeken. Het instellen van deze prijsmeldingen is volledig gratis en kan op elk moment worden opgezegd. Je ontvangt ook gratis meldingen wanneer je je abboneerd op de nieuwsbrief van een luchtvaartmaatschappij. Het volgen van paginas van vervoerders op sociale media kan ook nuttig zijn, omdat hun posts vaak informatie bevatten over aanbiedingen van vliegtickets.

 • Het zoeken naar aanbiedingen met al die luchtvaartmaatschappijen kan vervelend zijn. Bovendien kan je zo heel makkelijk een goede aanbieding missen. In plaats van het dagelijks doorzoeken van websites van meerdere vervoerders, is het beter om een toepassing te gebruiken die dat werk voor jou doet. En eenk plek waar je zeer makkelijk goedkope vliegtickets kunt vinden, is de zoekmachine van eSky voor vluchten. Het is gratis en beschikbaar op veel mobiele apparaten. Na het invoeren van jouw reiscriteria vindt je een lijst met verbindingen naar de gekozen bestemming. Het besparen van tijd en geld is niet het enige voordeel. Want deze zoekmachine maakt het mogelijk om goedkope vluchten te vinden die perfect zijn afgestemd aan jouw behoeften. Je kunt niet alleen de reisdatum specificeren, maar ook de luchthaven waarvandaan je wilt vertrekken, evenals de luchtvaartmaatschappij waarmee je het liefst wilt vliegen. Het is een enorm voordeel, waardoor zelfs de meest veeleisende reizigers zullen vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Goedkope luchtvaartmaatschappijen in België

 • Dankzij het gevarieerde aanbod van de luchtvaartmaatschappijen ligt goedkoop reizen voor iedereen binnen handbereik. Met de eSky zoekmachine voor vluchten kan je kennis maken met het brede scala aan vluchten van low-cost en reguliere vliegmaatschappijen. Het systeem vindt binnen enkele seconden vliegtickets met jouw criteria. Het is helemaal gratis en kan gebruikt worden via de mobiele app of op de computer. De eerste stap die je moet maken om goedkope tickets te vinden, is door op de hoofdpagina van de zoekmachine een paar velden in te vullen zoals: de reisdatum, luchthavens van vertrek en aankomst en het aantal passagiers .

 • Klik op het pictogram "Zoeken" om de lijst met resultaten te verkrijgen met alle verbindingen die door de verschillende luchtvaartmaatschappijen worden aangeboden. Het systeem toont de vluchtprijs, reistijd en -duur, evenals mogelijke overstapmogelijkheden. Klik vervolgens op het pictogram "Details" om te weten te komen of je tijdens deze vlucht een gratis maaltijd krijgt of dat je ingecheckte bagage mag meenemen. Een zeer belangrijk moment is om de boekingsvoorwaarden goed te controleren. De prijs omvat namelijk niet altijd de luchthavengelden, wat betekent dat de totale kosten hoger kunnen uitvallen. Het is beter om even stil te staan bij het lezen van de vluchtvoorwaarden om ervoor te zorgen dat er geen onaangename verrassingen zijn bij het verder boeken van de vliegtickets.

 • Als je de meest geschikte vlucht wilt vinden, dan moet je wat aanvullende reiscriteria opgeven, zoals: het aantal keren overstappen, welke luchtvaartmaatschappij, welke luchthavens of bijvoorbeeld het tijdstip van vertrek. Je moet echter rekening houden met het feit dat je goedkope vliegtickets sneller kunt vinden waneer je flexibel blijft met bepaalde reiscriteria. Door middel van het controleren van vluchtdeals op andere datums, vanaf een andere luchthaven of zelfs met overstappen, kan je mogelijk nog voor veel lagere prijzen tickets vinden. Alhoewel vliegen met overstappen maakt een reis natuurlijk wel meer vermoeiend, maar geeft je ook een goede reden en gelegenheid om andere plaatsen te bezoeken.

 • Hoe moet je goedkope vluchten boeken?

  Het boeken van vliegtickets is niet moeilijk en is ook niet tijdrovend, maar vergeet niet om de juiste persoonlijke gegevens op het formulier in te vullen. Hoe kaartjes te kopen op eSky.com/eu? Nadat je de gewenste vlucht hebt gevonden, klik je op het pictogram "Selecteren". Het systeem zal je doorverwijzen naar de volgende webpagina waar je alle belangrijke informatie over de vlucht- en reisverzekeringsopties zult vinden. Klik na het invullen van de vereiste velden op "Doorgaan". De volgende stappen zijn het invullen van het formulier met de persoonlijke informatie en het kiezen van een betaalmethode. Je kunt ook nog online inchecken via Esky aanschaffen. Klik vervolgens na het invullen van alle velden op het pictogram "Boeken en betalen". Zoals je hebt kunnen zien, is het boeken van vliegtickets eenvoudig en intuïtief, en alles wat je daarvoor nodig hebt is jouw persoonlijke informatie en betaalgegevens.

 • Goedkope vluchten in eigen land en in het buitenland

  De eSky zoekmachine voor vluchten helpt jou niet alleen met het vinden van goedkope vluchten naar de gewenste bestemming, maar ook met het vinden van een breed scala aan accommodaties. Je kunt middels 1 reservering zowel een vlucht als een hotel boeken, waardoor je ook nog wat geld bespaart. De zoekmachine maakt het verder ook mogelijk om op de luchthaven een auto te huren, parkeerprijzen te controleren en om een reisverzekering af te sluiten. Dus kortom hier vindt je alle benodigde informatie en deals op één plek, wat het plannen van jouw reis een stuk plezieriger zal maken!