Menu

Eurowings

Advertisement

De beste vluchtaanbiedingen bij luchtvaartmaatschappij Eurowings op eSky

Prijs voor persoon, retour

Advertisement

✔️ Waar vliegt Eurowings naartoe?

De dienstregeling van Eurowings omvat routes vanuit veel populaire steden. Gebruik de eSky-zoekmachine om de beschikbaarheid van de verbindingen te controleren.

✔️ Wanneer kun je de goedkoopste tickets kopen voor een vlucht met Eurowings?

Het is het beste om ruim van tevoren kaartjes te kopen voor een vlucht met Eurowings

✔️ Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vergelijkbare routes aan?

De routes naar de steden waarop Eurowings vliegt worden ook uitgevoerd door andere luchtvaartmaatschappijen en u kunt ze vinden in de eSky-zoekmachine.

✔️ Kan ik een hotel boeken samen met een vlucht van Eurowings?

Door de eSky-zoekmachine te gebruiken, kunt u een hotel samen met de vlucht boeken via onze Vlucht + Hotel-pakket. Dat is niet alleen comfortabel, maar bespaart u ook geld dankzij de pakketkortingen.

Lees meer over Eurowings

Eurowings

Luchtvaartmaatschappij Eurowings is een Duits bedrijf dat eigendom is van Lufthansa. Het bedrijf werd gevormd na de fusie van twee kleine luchtvaartmaatschappijen: Nurnberger Flugdienst en Reise- und Industrieflug. Goedkope vluchten met Eurowings vinden al sinds 1994 plaats. Momenteel biedt de luchtvaartmaatschappij diensten bij Lufthansa aan en haar low-cost vervoerder Germanwings. Deze vliegt hoofdzakelijk in Duitsland, nameljk Hamburg en Düsseldorf, evenals bestemmingen in Europa. Eurowings biedt goedkope vliegtickets aan van en naar 1 Nederlandse luchthaven – Schiphol Amsterdam. Het vluchtnetwerk is nog volop in ontwikkeling en bestaat nu uit 34 bestemmingen in Europa. De luchtvaartmaatschappij biedt tegenwoordig echter ook vluchten aan naar Florida, Zuid-Afrika en eilanden in de Indische Oceaan. De eerste vlucht van het bedrijf vertrok van Neurenberg naar Parijs. Luchtvaartmaatschappij Eurowings wordt steeds populairder onder de reizigers.

Bagagebeleid van Eurowings

Passagiers die met Eurowings vliegen, moeten zich houden aan het bagagebeleid dat gehanteerd word door de luchtvaartmaatschappij. Het is de moeite waard om de bagage goed te controleren vóór het geplande vertrek. Handbagage en ruimbagage mag de limieten voor gewicht en afmetingen niet overschrijden. De toegestane afmetingen zijn afhankelijk van de geselecteerde route en boekingsklasse. Passagiers kunnen gebruik maken van andere diensten die verband houden met hun Eurowings-bagage, maar dit kan gepaard gaan met extra bagagekosten.

Boekingklassen bij Eurowings

Eurowings biedt verschillende boekingsklassen aan. De service is afhankelijk van de route en de vervoerder. Lufthansa heeft 4 verschillende reisklassen - Economy, Premium Economy, Business en First Class. Germanwings biedt voor hun goedkope vluchten de keus uit 3 verschillende opties. BASIC is de goedkoopste, de ticketprijs omvat alleen de vlucht. Passagiers kunnen van andere diensten gebruik maken, maar hier moet echter wel extra voor betaald worden. De SMART-klasse houdt verband met aantrekkelijke prijzen en enkele aanvullende services, zoals comfortabelere stoelen. De BEST-klasse is het duurste, het is zeer luxe en comfortabel en de faciliteiten zijn vergelijkbaar met het business class-standaard. Ga voor meer informatie naar de website van de luchtvaartmaatschappij en bekijk de beoordelingen van Eurowings door andere passagiers

Online check-in

Voor vluchten met Germanwings, kunnen passagiers online inchecken vanaf 72 tot 3 uur voor het geplande vertrek. De online check-in optie van Eurowings is ook beschikbaar voor passagiers die reizen met Lufthansa. In dit geval kunnen ze online inchecken vanaf 23 uur voor vertrek. Ga voor meer informatie over online inchecken, vluchtstatus enz. naar de website van de luchtvaartmaatschappij.

De vloot van Eurowings

De vloot van deze luchtvaartmaatschappij bestaat voornamelijk uit Airbus A319, A320 en A330, evenals een Boeing 767-300ER. Het bedrijf wil de vloot verder ontwikkelen en richt zich op moderniteit en veiligheid. Daarom is luchtvaartmaatschappij Eurowings veilig en betrouwbaar. Het grootste vliegtuig in de vloot van Eurowings is de Airbus A330-200 met zitplaatsen voor maximaal 335 passagiers. Eurowings blijft de vloot moderniseren en gaat zijn 23 Bombardier-jets vervangen met de Airbus A320 die twee keer zo groot is.

Düsseldorf Airport - klantenservice

De internationale luchthaven van Düsseldorf is de grootste en populairste van het Rijnland. De luchthaven ligt op ongeveer 7 kilometer van de stad en is erg makkelijk te bereiken. Er zijn veel restaurants, bars, cafés, winkels en autoverhuurbedrijven aanwezig. Er is ook een gratis Wi-Fi-netwerk beschikbaar voor de passagiers. De luchthaven wordt steeds populairder vanwege het groeiende aantal passagiers dat jaarlijks wordt verwerkt.

Eurowings - maaltijden aan boord

De maaltijden aan boord met de goedkope vluchten van Germanwings zijn afhankelijk van de geselecteerde boekingsklasse en route. In het BEST tarief zijn eten en drinken inbegrepen in de ticketprijs. Reizigers met het SMART-tarief ontvangen een hartige snack en een flesje water. Passagiers die reizen met het BASIC-klasse kunnen eten en drinken kopen via het SkyBistro-menu. In het geval van Lufthansa levert de koerier maaltijden van restaurantkwaliteit aan boord.

Aanvullende diensten bij Eurowings

Passagiers die met luchtvaartmaatschappij Eurowings reizen, kunnen profiteren van veel verschillende diensten, zoals het entertainmentsysteem aan boord. Reizigers kunnen verder ook genieten van gratis wifi aan boord. Hierdoor zal elke vlucht een zeer plezierige ervaring zijn. Daarom kiezen zoveel reizigers voor Eurowings voor hun vakanties of zakenreizen.