Menu

Pegasus

De beste vluchtaanbiedingen bij luchtvaartmaatschappij Pegasus op eSky

Prijs voor persoon, retour

✔️ Waar vliegt Pegasus naartoe?

De dienstregeling van Pegasus omvat routes vanuit veel populaire steden. Gebruik de eSky-zoekmachine om de beschikbaarheid van de verbindingen te controleren.

✔️ Wanneer kun je de goedkoopste tickets kopen voor een vlucht met Pegasus?

Het is het beste om ruim van tevoren kaartjes te kopen voor een vlucht met Pegasus

✔️ Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vergelijkbare routes aan?

De routes naar de steden waarop Pegasus vliegt worden ook uitgevoerd door andere luchtvaartmaatschappijen en u kunt ze vinden in de eSky-zoekmachine.

✔️ Kan ik een hotel boeken samen met een vlucht van Pegasus?

Door de eSky-zoekmachine te gebruiken, kunt u een hotel samen met de vlucht boeken via onze Vlucht + Hotel-pakket. Dat is niet alleen comfortabel, maar bespaart u ook geld dankzij de pakketkortingen.

Lees meer over Pegasus

Pegasus

Pegasus Airlines is een low-cost luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf is al 20 jaar actief in de tourisme en is een welbekende luchtvaartmaatschappij onder Turkse reizigers. Het hoofdkantoor van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op de luchthavens van Istanbul Ataturk en Istanbul Sabiha Gökçen. De luchtvaartmaatschappij voert veel vluchten uit en heeft een goed ontwikkelde routekaart. Het aanbod omvat een breed scala aan bestemmingssteden, bijvoorbeeld Amsterdam, Dubai, Rome, Parijs of Antalya. In totaal bied Pegasus Airlines vluchten naar 103 bestemmingen aan in 40 verschillende landen.

De IATA-code van deze luchtvaartmaatschappij is PC.

Pegasus Airlines - bagagebeleid

Passagiers moeten de toegestane hoeveelheid bagage voor een vlucht met Pegasus Airlines goed controleren. Hierdoor kunnen ze onnodige problemen op de luchthaven voorkomen en ook extra bagagekosten vermijden.

Pegasus Airlines - handbagage

Passagiers kunnen één stuk handbagage meenemen. Er zijn bij Pegasus Airlines echter specifieke beperkingen voor de afmetingen en het gewicht van de toegestane handbagage. Het gewicht mag niet hoger zijn dan 8 kg en de maximale afmetingen zijn 20x40x55 cm. Bovendien kunnen passagiers ook nog een persoonlijk item meenemen, zoals een handtas of een laptoptas die de afmetingen van 35 x 20 x 20 cm niet overschrijdt.

Pegasus Airlines - ruimbagage

Bij Pegasus Airlines is de toegestane hoeveelheid ruimbagage afhankelijk van de geselecteerde route en boekingsklasse. Het gratis toegestane hoeveelheid gewicht van de ruimbagage is bij Pegasus Airlines 15 kg voor binnenlandse vluchten en 20 kg voor internationale vluchten. Indien nodig kunnen passagiers op de website van de luchtvaartmaatschappij extra bagage aanschaffen en toevoegen.

Pegasus Airlines - boekingsklassen

Door gebruik te maken van het Pegasus-boekingssysteem kunnen passagiers de prijs van de vlucht aanpassen aan hun behoeften. Er zijn verschillende opties waaruit de passagier kan kiezen.

Pegasus Airlines Economy Class

Pegasus Airlines biedt hun reizigers service aan van hoge kwaliteit en er zijn verschillende opties beschikbaar in de Pegasus Economy Class. De Pegasus Airlines Basic Economy Class is geschikt voor passagiers die alleen handbagage en een vliegticket hoeven mee te nemen. Het gewicht van de handbagage mag niet meer dan 8 kg bedragen. In de Essential Economy Class kunnen passagiers ruimbagage meenemen tot maximaal 15 kg bij binnenlandse vluchten en maximaal 20 kg bij internationale vluchten. Premium Economy Class wordt geassocieerd met nog meer services, zoals de mogelijkheid om een stoel in het vliegtuig te kiezen, warme maaltijden, snacks aan boord en andere interessante diensten.

Pegasus Airlines Business Class beschikt over meer aanvullende services, zoals de optie om speciale stoelen te kiezen met meer beenruimte, warme maaltijden die vóór de vlucht via de website kunnen worden besteld en de mogelijkheid om reserveringen te wijzigen zonder bagagekosten. Deze boekingsklasse is het duurste en meest comfortabele klasse beschikbaar.

Pegasus Airlines - online inchecken

Bij Pegasus Airlines is online inchecken mogelijk vanaf 72 uur voor het geplande vertrek en het online inchecken sluit 60 minuten voordat de vlucht vertrekt. Na het voltooien van het online inchecken bij Pegasus Airlines moeten passagiers hun instapkaart afdrukken of op hun mobiele telefoon opslaan. Deze instapkaart is nodig om aan boord van het vliegtuig te komen. Dankzij de mogelijkheid om online in te checken, kunnen passagiers veel tijd besparen en hoeven ze niet een paar uur eerder op de luchthaven te arriveren.

Pegasus Airlines - vloot

De vloot van Pegasus Airlines bestaat uit 83 vliegtuigen. Deze toestellen hebben een karakteristiek wit en geel ontwerp dat deze luchtvaartmaatschappij onderscheidt van andere luchtvaartmaatschappijen. Alle toestellen zijn afgestemd op de behoeften van de reizigers om een ​​comfortabele en veilige reis te garanderen. De toestellen die Pegasus Airlines in gebruik heeft zijn de Airbus A320-200 en Boeing 737-800.

Pegasus Airlines - aanvullende diensten

Pegasus Airlines biedt veel interessante diensten en services aan. Elke boekingsklasse heeft betrekking op verschillende services. Afhankelijk van de boekingsklasse kunnen reizigers ook snacks en drankjes bestellen. In sommige tarieven kunnen ze voor de vlucht online een warme maaltijd bestellen en betalen. Tijdens de vlucht kunnen passagiers verbinding maken met een systeem waarmee ze verschillende tv-programma's kunnen bekijken. Dit is namelijk het netwerk van Pegasus Airlines Immfly. Deze moderne technologie bied toegang tot populaire kanalen inclusief National Geographic of BBC. Passagiers kunnen verder ook het Pegasus Magazine lezen.

Luchthaven Istanbul Ataturk

Het aanbod van Pegasus Airlines omvat veel vluchten die plaatsvinden op de luchthaven Ataturk Istanbul. Dit is de grootste luchthaven van Turkije en bedient jaarlijks meer dan 60 miljoen passagiers. Er zijn veel winkels en restaurants aanwezig. Reizigers kunnen hier ook een auto huren. De luchthaven heeft de beschikking over veel parkeerplaatsen en is zo ontworpen om veel voertuigen te kunnen herbergen. Het is zelfs mogelijk om online een parkeerplaats te reserveren. De luchthaven ligt op ongeveer 24 km van het stadscentrum. Het is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Reizigers kunnen verder gebruik maken van het gratis Wi-Fi-netwerk en ze kunnen lekker winkelen in de belastingvrije zone.