Menu

Beschikbare en aangeboden extra services in hotels.

Beschikbare en aangeboden extra services in hotels.

Veel hotels bieden extra diensten zoals: wekdienst, wasservice, roomservice, taxi's bestellen, kaartjes voor culturele evenementen, toeristische informatie en waardevolle spullen in een kluis bewaren. Voor sommige van deze diensten moet worden betaald.

Minibar

Dit is meestal een extra optie en moet voor worden betaald. De betaling voor de geconsumeerde poducten (drankjes, snacks) vindt plaats bij het uitchecken aan het einde van je verblijf. Elke kamer moet een prijslijst hebben voor de producten in de minibar.

Koffie en thee

Veel hotels bieden op de kamer gratis koffie en thee aan. Voor deze service heeft het hotel de kamers uitgerust met koffieautomaten en waterkokers.  Inclusief een set bestaande uit thee, koffie, suiker en room, evenals wegwerp- of glazen bekers.

Buiten de kamer

Aangeboden extra faciliteiten in hotels zijn voornamelijk afhankelijk van de standaard van het hotel. Dergelijke voorzieningen zijn onder andere: zwembaden, sauna's, fitness, fitnessruimtes, biologisch herstel, sieraden en souvenirwinkels, kapper, bagage-opslag, opslag van recreatieve apparatuur, conferentiezalen, gidsen, gratis parkeren en strijken.

Internet Service

De meeste hotels bieden toegang tot het internet. Hotels van een hogere klasse bieden vaak high-performance breedband aan in de kamer. Dit brengt geen extra kosten met zich mee. Sommige hotels bieden internetcafé-diensten aan - de kosten hiervan worden individueel door elk hotel zelf bepaald.

Veel hotels bieden draadloos internet (Wi-Fi) aan. Soms is dit type netwerk beperkt en moet er voor de toegang worden betaald. Het hotelpersoneel kan informatie verstrekken over de servicekosten.

Tips en suggesties in dit artikel en gerelateerde artikelen zijn uitsluitend informatief en als hulp bedoeld en kunnen geen grondslag vormen voor een claim jegens eSkyTravel.be.

Heeft u in dit artikel de informatie gevonden waarnaar u op zoek was? Ja | Nee
Mijn mening over dit artikel:
Bedankt voor uw mening!