Menu

In het hotel uitchecken

In het hotel uitchecken

Het uitchecken dient altijd te worden gedaan op de opgegeven tijd (Uitchecktijd).

Onthouden!

Meestal moet u uiterlijk om 12:00 uur uitchecken en dient u de hotelkamer voor die tijd te verlaten, echter bepaalt ieder hotel dit zelf. Tijdens het inchecken wordt u door het personeel geïnformeerd over de uitchecktijd in het hotel. 

Wees bewust van…

Als u later uitcheckt dan vooraf is afgesproken, kan het hotel u een extra nacht in rekening brengen. Sommige hotels staan een latere uitchecktijd toe, mits het personeel van het hotel hierover vooraf geïnformeerd wordt.  


Voordat u de hotelkamer verlaat, raden we u aan te controleren of u al uw spullen en tassen heeft meegenomen. Na het verlaten van de hotelkamer dient u de sleutel van de hotelkamer af te geven bij de receptie en te betalen voor uw verblijf.

Sommige hotels bieden een bagage opslagruimte, waar u na het uitchecken uw bagage kunt achterlaten, zolang u op uw transport moet wachten.

Het eSky-reserveringssysteem regelt de betaling voor het hotelverblijf, voordat u bij het hotel aankomt. De betaling is echter alleen voor de services die zijn inbegrepen, in het gereserveerde product. Alle extra kosten moeten worden betaald, voordat u het hotel verlaat. Dit kunnen bijvoorbeeld extra diensten zijn, zoals het gebruikmaken van de minibar, telefoon of rekeningen in het restaurant van het hotel. 

Het hotel kan ook een factuur voor uw verblijf afgeven en indien u dit wenst, kan de receptioniste een taxi voor u regelen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Tips en suggesties in dit artikel en gerelateerde artikelen zijn uitsluitend informatief en als hulp bedoeld en kunnen geen grondslag vormen voor een claim jegens eSkyTravel.be.

Heeft u in dit artikel de informatie gevonden waarnaar u op zoek was? Ja | Nee
Mijn mening over dit artikel:
Bedankt voor uw mening!