Menu

Type hotelkamers

Type hotelkamers

Hotelkamers kunnen op verschillende manieren ingedeeld zijn. Dit is afhankelijk van het aantal en van het type bedden.

Eenpersoonskamer - een kamer met een eenpersoonsbed, geschikt voor één persoon. Afhankelijk van de standaard van het hotel kan de kamergrootte variëren van 8 tot 14 m².

Tweepersoonskamer voor alleengebruik - een kamer voor één persoon met twee bedden.

Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden - een kamer voor twee personen. Een kenmerk van de kamer is, dat de kamer twee eenpersoonsbedden heeft. Een soortgelijk kamertype kan ook voorkomen voor meerdere personen, bijv. vierpersoonskamer met 4 aparte bedden.

Tweepersoonskamer - ook een tweepersoonskamer, maar dan met een tweepersoonsbed, bijv. een kingsize bed. In de VS hebben de kamers vaak twee grote tweepersoonsbedden.

Driepersoonskamer - een kamer voor drie personen, meestal met drie eenpersoonsbedden.

Vierpersoonskamer - een kamer voor vier personen.

Slaapzaal - Bij dit type kamer huur je een bed in een kamer met veel bedden (vaak stapelbedden) en deel je de kamer met verschillende gasten. Dit soort kamers zijn meestal te vinden in hostels en zijn veel goedkoper dan reguliere hotels.

 

 

Tips en suggesties in dit artikel en gerelateerde artikelen zijn uitsluitend informatief en als hulp bedoeld en kunnen geen grondslag vormen voor een claim jegens eSkyTravel.be.

Heeft u in dit artikel de informatie gevonden waarnaar u op zoek was? Ja | Nee
Mijn mening over dit artikel:
Bedankt voor uw mening!